Saldabero

Barazki-salda freskoa

Barazki-salda fresko hau su txikian egin dugu, hainbat ordutan. Horretarako tipulak, azenarioak, porruak, apioa eta gatz-apur bat soilik erabili ditugu.

Likidoa erabiltzen duen ia edozein errezeta kozinatzeko erabil dezakezu, baina hain ona izanik, bera bakarrik edan nahiko duzu.

Salda hau esterilizatu gabe dago eta horregatik zapore eta ezaugarri natural guztiak mantentzen ditu.

Hozkailuan gorde beharko duzu, 5 hilabeteen barnean erabili behar duzularik. Izoztu ezkero, luzeago iraungo dizu.

22,20

Clear

*Gutxieneko eskaririk gabe.
Euskadi eta hurbileko probintzietara, bidaltze-gastuak dohakoak dira.

Osagaiak

Salda-litro baikoitza su txikitan egina dago, ondorengo osagai freskoekin:

  • Litro bat ur.
  • 2 tipula.
  • Porru bat.
  • Bi azenario.
  • Apio adar bat.
  • Euskal gatz apur bat.

Nutrizio-balioa

100 ml saldatarako nutrizio-balioa.

  • Balio energetikoa: x kJ/0kcal.
  • Koipea: 0,0 g; zeinetik 0,00 g gantz asea dira.
  • Karbohidratoak: 0,0 g, zeinetatik 0,0 g azukre dira.
  • Elikagai-zuntza.
  • Proteinak: 0,00 g.
  • Gatza: 0,00 g.

Iritziak

Oraindik ez dago iritzirik

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

icono

Erlazionatutako produktuak

Oilo Saldaberoa

OILO SALDA FRESKOA

Gure % 100 naturala den landa-oilo salda, su motelean eginda dago, osagai freskoekin.

Okel Saldaberoa

OKEL SALDA FRESKOA

Gure haragi-salda naturala kozinatzeko erabil ezazu edo edan ezazu katilukada bero-bero bat.

Altzaporru

PORRU FINAK BEREZKO ERAN

Ezagutu itzazu gure porru fin kontserbak, berezko eran.

Oilokiak

OILO-GIHAR BURGERRAK

Umeentzako hanburgesa osasungarriaren bila al zabiltza? Ezagutu ezazu gure oilo-bularki burgerrak.

Zu zerorrek egin nahi duzu? Hona hemen gure errezeta

  • 6 tipula.
  • 6 azenario.
  • 3 porru.
  • Apio adartxo bat.
  • Añanako gatza.

Gatza ezezik, sar itzau osagai guztiak lapikoan eta estali itzazu ur hotzez. Irakiten hastean, sua ahal bezein beste jaitsi ezazu eta gutxienez bi orduz egosi ezazu.

Utz ezazu epeltzen eta hozkailuan gau osoan hozten eduki ezazu.

Koipea kenduiozu, iragaz eta gazitu ezazu, zure gustuan.

On egin!

icono

Gure balfreak

0km

Bertoko ekoizle txikien osagaiak erabiltzen ditugu…

bienestar

…haien animalien ongizatea ziurtatzen dutenak.

circular

…Elikagaien xahutzea murrizten dugu eta energia berriztagarriekin lan egiten dugu.

Arretaz azter gaitzazu

Gure etiketan agertzen diren osagai guztiak antzeman ditzazun nahi dugu. Osagai fresko eta naturalak su motelean kozinatzen ditugu. Eta besterik ez.

Arretaz azter gaitzazu

Gure etiketan agertzen diren osagai guztiak antzeman ditzazun nahi dugu.
Osagai fresko eta naturalak su motelean kozinatzen ditugu.
Eta besterik ez.

  • Envíos a toda la península
  • Entrega en 1-2 días laborables.
  • Envío gratuito a Euskadi, Navarra, La Rioja, Cantabria, Burgos y Palencia.
  • Transporte 8€ para envíos a Albacete, Alicante, Almería, Badajoz, Cádiz, Córdoba, Granada, Huelva, Jaén, Málaga, Murcia y Sevilla. Gratuito a partir de 100€
  • Transporte 4€ para envíos a resto de provincias. Gratuito a partir de 60€
  • Envíos a toda la península
  • Entrega en 1-2 días laborables.
  • Envío gratuito a Euskadi, Navarra, La Rioja, Cantabria, Burgos y Palencia.
  • Transporte 8€ para envíos a Albacete, Alicante, Almería, Badajoz, Cádiz, Córdoba, Granada, Huelva, Jaén, Málaga, Murcia y Sevilla. Gratuito a partir de 100€
  • Transporte 4€ para envíos a resto de provincias. Gratuito a partir de 60€