Osagaiak
- Porruak
- Ura
- Sagardo-ozpina
- Euskal gatza
Gutxieneko eskaririk gabe!
Altzaporru
Gure salda egiteko porruaren zati berdea erabat aprobetxatzen dugu, baina aurretik porruaren parterik hoberena poteratzeko gordetzen dugu.
Porru hauek parterik biguinarekin prestatzen ditugu: erdiguneko parte zuriarekin. Berezko eran kontserbatzen ditugu nahi duzun moduan goza ditzazun.
Giro-tenperaturan mantendu itzazu. Zabaldu ezkero, hozkailuan gorde itzazu eta bizpahiru egunetan bukatu.
3,60€ – 21,60€
100 ml-tarako nutrizio-balioa.
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
OILO SALDA FRESKOA
Ez al duzu oraindik gure landa-oiloen salda freskoa probatu? Aurkitu itzazu salda natural honen ezaugarriak.
OILO-GIHAR HANBURGESAK
Ezagutu itzazu gure oilo-bularki hanburgesak, gozo eta osasungarriak, ume zein nagusientzako ezinhobeak.
TIPULA KONFITA
Gure tipula-konfitura naturala primeran doa haragi, gazta, arrautzopil eta pateekin.
Erreza da: gure salda ekoizteko, porruen zati berdea baino es dugu erabiltzen. Hauxe da egiten duguna zati zuriarekin.
Emaitza zein da? Gurina bezain bigunak diren porruak.
Bertoko ekoizle txikien osagaiak erabiltzen ditugu…
…haien animalien ongizatea egiaztatzen dutenak…
...Elikagaien xahutzea murrizten dugu eta energia berriztagarriekin lan egiten dugu.
Gure etiketan agertzen diren osagai guztiak antzeman ditzazun nahi dugu.
Osagai fresko eta naturalak su motelean kozinatzen ditugu.
Eta besterik ez.
Gure etiketan agertzen diren osagai guztiak antzeman ditzazun nahi dugu.
Osagai fresko eta naturalak su motelean kozinatzen ditugu.
Eta besterik ez.
Iritziak
Oraindik ez dago iritzirik