Osagaiak
Salda-litro baikoitza su txikitan egina dago, ondorengo osagai freskoekin:
- Litro bat ur.
- 2/3 landa-oilo.
- Tipula bat.
- 2/3 porru.
- Azenario bat.
- Apio zotz bat.
- Euskal Gatz-apur bat.
Gutxieneko eskaririk gabe!
Saldabero
Oilo-salda fresko hau su txikian egin dugu, hainbat ordutan. Horretarako landa-oiloak, tipulak, azenarioak, porruak, apioa eta gatz-apur bat soilik erabili ditugu.
Likidoa erabiltzen duen ia edozein errezeta kozinatzeko erabil dezakezu, baina hain ona izanik, bera bakarrik edan nahiko duzu.
Salda hau esterilizatu gabe dago eta horregatik zapore eta ezaugarri natural guztiak mantentzen ditu.
Hozkailuan gorde beharko duzu, 5 hilabeteen barnean erabili behar duzularik. Izoztu ezkero, luzeago iraungo dizu.
770 ml.
GLUTENIK GABE.
4,20€ – 25,20€
Salda-litro baikoitza su txikitan egina dago, ondorengo osagai freskoekin:
100 ml saldatarako nutrizio-balioa.
– Balio energetikoa: 14 kJ/3kcal.
– Koipea: 0 g; zeinetik 0 g gantz asea dira.
– Karbohidratoak: 0 g, zeinetatik 0 g azukre dira.
– Proteinak: 0,8 g.
– Gatza: 0,57 g.
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
TIPULA KONFITA
Gure tipula-konfitura naturala primeran doa haragi, gazta, arrautzopil eta pateekin.
PORRU FINAK BEREZKO ERAN
Ba al dakizu zer egiten dugun porruaren parterik preziatuenarekin? Ezagutu itzazu gure porru fin kontserbak, berezko eran.
OILO-BULARKI BURGERRAK
Hau ez da edonolako hanburgesa. Landa-oiloen bularkiarekin soilik egiten ditugu. Hortaz, koipe gutxi eta proteina asko dauka.
Gatza ezezik, sar itzau osagai guztiak lapikoan eta estali itzazu ur hotzez. Irakiten hastean, sua ahal bezein beste jaitsi ezazu eta gutxienez hiru orduz egosi ezazu.
Utz ezazu epeltzen eta hozkailuan gau osoan hozten eduki ezazu. Koipea kenduiozu, iragaz eta gazitu ezazu, zure gustuan. On egin!
Bertoko ekoizle txikien osagaiak erabiltzen ditugu…
…beraien animalien ongizatea ziurtatzen dutenak…
Elikagaien xahutzea murrizten dugu eta energia berriztagarriekin lan egiten dugu.
Gure etiketan agertzen diren osagai guztiak antzeman ditzazun nahi dugu. Osagai fresko eta naturalak su motelean kozinatzen ditugu. Eta besterik ez.
Gure etiketan agertzen diren osagai guztiak antzeman ditzazun nahi dugu.
Osagai fresko eta naturalak su motelean kozinatzen ditugu.
Eta besterik ez.
Amaia Perez de Arriluzea –
Salda ederra arroza egiteko eta baita berau bakarrik kikaran edateko.