Bertokoa, osasungarria eta jasangarria

Oilo-salda

Bertoko familien baserrietako landa-oiloak su txikitan kozinatu dugu oilo-salda hau egiteko.

Salda bakarrik har ezazu edo zure platerren zaporea indartzeko erabil ezazu.

Gure baserria

Gure helburua, bertoko produktugile txikien osagaietaz baliatuz jangai osasungarriak ekoiztea da.

Baserri hau da gure lantegia.

koiperik gabeko hanburgesak

Oilo-bularkiz egindako hanburgesa gihartsuak. Probatu gure errezetak salda egositako barazkiekin! Tipularekin, porruarekin eta azenarioarekin.

Delikatetxe gara, bertoko produktugileen Km0 osagaiekin egindako elkagai osasuntsuen kooperatiba.

Kooperatiba hau bi helburu argirekin sortu dugu: janari-alferrik galtzea murriztu eta bertoko produktugileak lagundu.

Eusko Label, Reyno Gourmet edota ekologikoak diren aurraultzak erruten dituzten landa-oiloak gure inguruko ekoizleengandik biltzen ditugu, orain arte etxalde txikietan hasi direlako eta haragi gutxi daukatelako alferrik galtzen zirenak.

Oilo hauek bildu, km0 behi-haragi eta barazkiak gehitzen dizkiegu eta horrekin guztiarekin hemen topatuko dituzun jakiak ekoizten ditugu.

Ongi etorri eta on egin!

Gure produktuak

Saldabero

Salda natural eta freskoa

Edateko eta kozinatzeko

Salda hau naturala da usadioaren arabera egiten dugulako, osagai freskoekin eta su motelean. Freskoa da esterilizatugabea delako, dendetan topatuko dituzun gainontzeko saldak ez bezela. Horrela, zapore eta ezaugarri natural guztiak mantentzen ditugu.

Salda katilukada batean disfrutatu dezakezu edo zure arroz eta platerren zaporea indartzeko erabili.

Oilokiak

Oilokiak. oilo-gihar hanburgesak

 

Hanburgesa hauek oilo-bularkiekin egiten ditugu. Zatirik gihartsuena denez, emaitza koipe gutxiko eta proteina altuko hanburgesa horiek dira.

Gainera, beste hiru errezeta egiten ditugu oilo-saldan egositako barazkiak gehituz: tipularekin, porruarekin eta azenarioarekin.
 

Zartaginean unetxo bat kozinatu eta listo.

Altzaporru

Porru finak berezko eran

Gure salda egiteko porruaren zati berdea erabat aprobetxatzen dugu, baina aurretik zurtoin zuria poteratzeko gordetzen dugu. Porru hauek parterik biguinarekin prestatzen ditugu: erdiguneko parte zuriarekin. Berezko eran kontserbatzen ditugu nahi duzun moduan goza ditzazun.

Tipulada

Saldan egositako tipula konfita

Tipula gure oilo-saldan hainbat orduz egosi dugu. ondoren xukatu eta melatzen dugu.

haragi, gazta eta patekin primeran doa. gure oilo-hanburgesarekin bikote paregabea egiten du.

Bertoko ekoizle txikien osagaiak erabiltzen ditugu…

Gure hornitzaileak lurra kontu handiz landu eta aberak mimatzen dituzten familia hauek dira. Bere bizimodua baserria da. Horregatik elikagaiak gure ingurugirioa errespetatuz eta babestuz ekoiztea posible dute.

...bearaien animalien ongizatea ziurtatzen dute...

Nork ez du landan animaliak bazkatzen ikusiz disfrutatu? Horrela bizi daitezen nahi dugu: aske, kanpora ateratzeko aukerarekin eta bazkaz elikatzen.

...Elikagaien xahutzea murrizten dugu eta energia berriztagarriekin lan egiten dugu.

Gure oiloak ez dira edozein oilo.

Erabiltzen ditugun oiloak landa-oiloak baino gehiago dira: Eusko Label, Reyno Gourmet edota ekologikoak diren aurraultzak erruten dituztenenak dira.

Eta gure barazkiak ere ez

Gure barazkiak itsusiak direla esaten dute, baina beraien edertasuna barnean dute. Ekoizle txikiek saldu ezin duten produkzioa biltzeaz arduratzen gara.

KM0 behi-haragia

Lekuko baserrietako behien hegala eta hezur haragitsuak ​erabiltzen ditugu.

Eguzki-energia

Gure lantegia eguzki-panelei ezker dabil. Gainera, ahalik eta energia gutxien erabiliz ekoizten dugulako, enpresa berritzaile izendatu gaituzte.

Arretaz azter gaitzazu

Gure etiketan agertzen diren osagai guztiak antzeman ditzazun nahi dugu.
Osagai fresko eta naturalak su motelean kozinatzen ditugu.
Eta besterik ez.

Arretaz azter gaitzazu

Gure etiketan agertzen diren osagai guztiak antzeman ditzazun nahi dugu.
Osagai fresko eta naturalak su motelean kozinatzen ditugu.
Eta besterik ez.

icono

Guri buruz esaten ari direna

5/5

Duis sodales, erat vitae feugiat egestas, nibh lectus faucibus leo, nec scelerisque arcu massa sit amet lorem. Integer eu erat metus. Curabitur sit amet nunc sed massa volutpat scelerisque.

Andrea García
Empresa de ejemplo
5/5

Duis sodales, erat vitae feugiat egestas, nibh lectus faucibus leo, nec scelerisque arcu massa sit amet lorem. Integer eu erat metus. Curabitur sit amet nunc sed massa volutpat scelerisque.

Andrea García
Empresa de ejemplo
5/5

Duis sodales, erat vitae feugiat egestas, nibh lectus faucibus leo, nec scelerisque arcu massa sit amet lorem. Integer eu erat metus. Curabitur sit amet nunc sed massa volutpat scelerisque.

Andrea García
Empresa de ejemplo
icono

Bloga

Oilo-haragia zaporetsuagoa da

Beti gertatzen zaigu gauza bera. Goazen lekura goazela, jendearen arreta pizten duen lehen gauza oilo hitza da. Arrautzak saltzen dituzue? Galdetu ohi

Porru, tomate eta ahuakate entsalada

Entsalada hau arina, freskagarria eta edozein momenturako da aproposa, porru-kontserba beti izango dugulako eskuragarri. Gainera, diuretikoa da eta potasio eta bitamina ugari emango dizkizu.

Egun oilorik ez jatearen zergatia

Egun, pertsona gutxi dago oiloa jaten ohituta. Gure arbasoen usadioa, gaur bitxikeria da. Zergatik? Aldaketa honen funtza ulertzeko, ezinbesteko dugu oilo errulea

Oilo-hanburgesa arina eta pistoa

Osasungarria izateaz gain, errezeta hau zaporetsua da, eta prestatzeko oso erreza. Pistoa aldez aurretik egin dezakezu, eta afal orduan berotu, hamburguesak plantxan egiten dituzun bitartean.

Oraina

Oilo-haragia zaporetsuagoa da

Beti gertatzen zaigu gauza bera. Goazen lekura goazela, jendearen arreta pizten duen lehen gauza oilo hitza da. Arrautzak saltzen dituzue? Galdetu ohi digute. Oso barneratuta dugun zerbait da: oiloak arrautzak ematen ditu, oilaskoa

Errezetak

Porru, tomate eta ahuakate entsalada

Entsalada hau arina, freskagarria eta edozein momenturako da aproposa, porru-kontserba beti izango dugulako eskuragarri. Gainera, diuretikoa da eta potasio eta bitamina ugari emango dizkizu.

Oraina

Egun oilorik ez jatearen zergatia

Egun, pertsona gutxi dago oiloa jaten ohituta. Gure arbasoen usadioa, gaur bitxikeria da. Zergatik? Aldaketa honen funtza ulertzeko, ezinbesteko dugu oilo errulea zer den jakitea. Oiloa Gallus gallus-en etxekotutako azpi-espezie baten emea da.

Errezetak

Oilo-hanburgesa arina eta pistoa

Osasungarria izateaz gain, errezeta hau zaporetsua da, eta prestatzeko oso erreza. Pistoa aldez aurretik egin dezakezu, eta afal orduan berotu, hamburguesak plantxan egiten dituzun bitartean.

  • Envíos a toda la península
  • Gastos de envío: 6,5 €
  • Gastos de envío gratis a partir de 60 €.
  • Sin pedido mínimo.
  • Bidalketak penintsula osora
  • Bidaltze-gastuak: 6,5 €
  • 60€tik gora, dohain