Osagaiak
- Tipula (90%)
- Azukre beltza
- Sagardo ozpina
- Euskal gatza
Gutxieneko eskaririk gabe!
Tipulada
Saldan egositako tipulekin egindako konfita.
Tipula hainbat orduz egosi dugu oilo-saldan. Ondoren xukatu eta melatzen dugu.
Haragi, gazta eta patekin primeran doa. Gure oilo-hanburgesarekin bikote paregabea egiten du.
Giro-tenperaturan gorde dezakezu, baina zabaldu ondoren, hozkailuan manten ezazu.
Pisu garbia: 140 g.
2,70€
Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.
OILO SALDA FRESKOA
Ez al duzu oraindik gure landa-oiloen salda freskoa probatu? Aurkitu itzazu salda natural honen ezaugarriak.
PORRU FINAK BEREZKO ERAN
Porruaren parte zuriaren gunearekin egiten dugu porru kontserba hau.
Gurina bezain biguina. Proba ezazu.
OILO-GIHAR HANBURGESAK
Ezagutu itzazu gure oilo-bularki hanburgesak, gozo eta osasungarriak, ume zein nagusientzako ezinhobeak.
Hau ez da edozein konfita, hainbat ordutan oilo-saldan egositako tipularen muinarekin egin baitugu.
Honek konfitaren gustua gazta, pate, haragi eta arrautzopilekin primeran konbinatzea dakar.
Proba ezazu!
Bertoko ekoizle txikien osagaiak erabiltzen ditugu…
…haien animalien ongizatea ziurtatzen dutenak.
…Elikagaien xahutzea murrizten dugu eta energia berriztagarriekin lan egiten dugu.
Gure etiketan agertzen diren osagai guztiak antzeman ditzazun nahi dugu. Osagai fresko eta naturalak su motelean kozinatzen ditugu. Eta besterik ez.
Gure etiketan agertzen diren osagai guztiak antzeman ditzazun nahi dugu.
Osagai fresko eta naturalak su motelean kozinatzen ditugu.
Eta besterik ez.
Iritziak
Oraindik ez dago iritzirik