Saldabero

Oilo-salda freskoa

Oilo-salda fresko hau su txikian egin dugu, hainbat ordutan. Horretarako landa-oiloak, tipulak, azenarioak, porruak, apioa eta gatz-apur bat soilik erabili ditugu.

Likidoa erabiltzen duen ia edozein errezeta kozinatzeko erabil dezakezu, baina hain ona izanik, bera bakarrik edan nahiko duzu.

Salda hau esterilizatu gabe dago eta horregatik zapore eta ezaugarri natural guztiak mantentzen ditu.

Hozkailuan gorde beharko duzu, 5 hilabeteen barnean erabili behar duzularik. Izoztu ezkero, luzeago iraungo dizu.

770 ml.

GLUTENIK GABE.

4,2025,20

4,20
25,20

Osagaiak

Salda-litro baikoitza su txikitan egina dago, ondorengo osagai freskoekin:

  • Litro bat ur.
  • 2/3 landa-oilo.
  • Tipula bat.
  • 2/3 porru.
  • Azenario bat.
  • Apio zotz bat.
  • Euskal Gatz-apur bat.

Nutrizio-balioa

100 ml saldatarako nutrizio-balioa.

– Balio energetikoa: 14 kJ/3kcal.
– Koipea: 0 g; zeinetik 0 g gantz asea dira.
– Karbohidratoak: 0 g, zeinetatik 0 g azukre dira.
– Proteinak: 0,8 g.
– Gatza: 0,57 g.

Iritziak

Oraindik ez dago iritzirik

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

icono

Erlazionatutako produktuak

Tipulada

TIPULA KONFITA
Gure tipula-konfitura naturala primeran doa haragi, gazta, arrautzopil eta pateekin.

Altzaporru

PORRU FINAK BEREZKO ERAN

Ba al dakizu zer egiten dugun porruaren parterik preziatuenarekin? Ezagutu itzazu gure porru fin kontserbak, berezko eran.

Oilokiak azenaorioekin

OILO-BULARKI BURGERRAK

Hau ez da edonolako hanburgesa. Landa-oiloen bularkiarekin soilik egiten ditugu. Hortaz, koipe gutxi eta proteina asko dauka.

Zu zerorrek egin nahi duzu? Hona hemen gure errezeta izkutua

  • 2 landa oilo.
  • 2 porru.
  • 3 tipula.
  • 3 azenario
  • Apio adartxo bat.
  • Añanako gatza.

Gatza ezezik, sar itzau osagai guztiak lapikoan eta estali itzazu ur hotzez. Irakiten hastean, sua ahal bezein beste jaitsi ezazu eta gutxienez hiru orduz egosi ezazu.

Utz ezazu epeltzen eta hozkailuan gau osoan hozten eduki ezazu. Koipea kenduiozu, iragaz eta gazitu ezazu, zure gustuan. On egin!

icono

Gure baloreak

0km

Bertoko ekoizle txikien osagaiak erabiltzen ditugu…

bienestar

…beraien animalien ongizatea ziurtatzen dutenak…​

circular

Elikagaien xahutzea murrizten dugu eta energia berriztagarriekin lan egiten dugu.

Arretaz azter gaitzazu

Gure etiketan agertzen diren osagai guztiak antzeman ditzazun nahi dugu. Osagai fresko eta naturalak su motelean kozinatzen ditugu. Eta besterik ez.

Arretaz azter gaitzazu

Gure etiketan agertzen diren osagai guztiak antzeman ditzazun nahi dugu.
Osagai fresko eta naturalak su motelean kozinatzen ditugu.
Eta besterik ez.

  • Envíos a toda la península
  • Gastos de envío: 6,5 €
  • Gastos de envío gratis a partir de 60 €.
  • Sin pedido mínimo.
  • Bidalketak penintsula osora
  • Bidaltze-gastuak: 6,5 €
  • 60€tik gora, dohain