Oilo-haragia zaporetsuagoa da
Beti gertatzen zaigu gauza bera. Goazen lekura goazela, jendearen arreta pizten duen lehen gauza oilo hitza da. Arrautzak saltzen dituzue? Galdetu ohi digute. Oso barneratuta
Gutxieneko eskaririk gabe!
Portada » Bloga
Beti gertatzen zaigu gauza bera. Goazen lekura goazela, jendearen arreta pizten duen lehen gauza oilo hitza da. Arrautzak saltzen dituzue? Galdetu ohi digute. Oso barneratuta
Entsalada hau arina, freskagarria eta edozein momenturako da aproposa, porru-kontserba beti izango dugulako eskuragarri. Gainera, diuretikoa da eta potasio eta bitamina ugari emango dizkizu.
Egun, pertsona gutxi dago oiloa jaten ohituta. Gure arbasoen usadioa, gaur bitxikeria da. Zergatik? Aldaketa honen funtza ulertzeko, ezinbesteko dugu oilo errulea zer den jakitea.
Osasungarria izateaz gain, errezeta hau zaporetsua da, eta prestatzeko oso erreza. Pistoa aldez aurretik egin dezakezu, eta afal orduan berotu, hamburguesak plantxan egiten dituzun bitartean.
Barazki-salda hay osasungarria izateaz gain, asegarria eta diuretikoa da. Salda astero bizpahirutan afaltzen animatzen bazara, laster asko luma bat bezain arin sentituko zara!
Plater hau oso hedatua da udazken eta neguan. Erreza, osasungarria eta beroa, kaloria gutxiko eta fibra askoko afaria egiteko aukera ederra da. Gau freskoetarako ezinhobea.